Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oběšenec

Oběšenec

davidziak Básně » Deprese

Anotace: |^...^|

Všichni slaví nový rok,
a já vážu provaz,
chci udělat dolu krok,
a zlomit si vaz.

Lahev whisky prázdná již,
provaz visí z trámu,
sundám z krku svatý kříž,
najdou mě až k ránu.

Půlnoc bude za chvíli,
na židli si stoupám,
už aby to odbili,
na hodiny koukám.

Slza teče po tváři,
kolem krku smyčka,
venku vidím hvězdnou záři,
dohořela svíčka.

12 hodin odbíjí,
můj poslední nádech,
tělo moje už se svíjí,
smrt je všude po zdech.
Publikoval(a): davidziak, 25.3.2015
Přečteno (281x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: VanessaInBloom, Malfelica

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 06:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti