Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Důvěra

Důvěra

Důvěra

Důvěra je zvláštní.
Když nemůžeš věřit
je lepší do hrobu
se uložit.

Sám se musíš najít,
abys mohl věřit.
To je první krok.

Vyrovnat se s osudem
a pak si přát,aby
Bůh Ti dal šanci.
Začít znovu žít a
ve smysl života uvěřit.
Je druhý krok.

Když poznáš,že to jde
a Tvé srdce Ti napoví
k lásce Tě doprovodí.
A ty poslechneš.To je
třetí krok.

Věř ,že život je
prázdný bez lásky.
Tvé vlastní srdce
tě nezradí.Jen se
mu musí umět naslouchat.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.3.2015
Přečteno (107x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, Acassi

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti