Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

(ne)zamilovaná

(ne)zamilovaná

Toužím po tvém pohlazení,
po láskyplném poblouznění,
po spokojeném probuzení.
Avšak mám strach,
že mé touhy jednou zmizí,
A ty budeš mi navždy cizí.
Publikoval(a): MyPoetry, 25.3.2015
Přečteno (163x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, gogol

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti