Milovat...
Milovat...
Anotace: Joooo krásná báseň o lásce může být plná nenávisti k jednomu předmětu:D
Sladká jsi, nádherná a milá.
Elektrický výboj, jiskru v očích máš.
Rozverná, zábavná, zkrátka skvělá.
Určitě to víš, určitě to vnímáš.
Nádherná jako měsíční třpyt.
Ani za vesmírem tě nenechám být.
Tvoje vlasy leskem nebes září.
A já jsem ztracen v Tobě.
Gentlemani se o tebe uchází.
Emocí mám v sobě hodně.
Spíš víc než příliš.
Ale miluji tě, ty to víš!
Bude to těší než si myslíš.
Láska je složitější než stloukat si kříž.
A s tebou i umřu, nebo žalem spíš.
Už má milá, navždy budu Tvůj.
Fouká, smích mě přechází počkej mě a stůj.
Publikoval(a):
Retr&s, 22.8.2010