Mozek a svaly
Mozek a svaly
Anotace: Dokud nás poslouchá naše pohybová soustava, je to ještě dobré
Je jich daleko více
bezesporu
a jejich vzpouzení
je pochopitelné
Moudře řízeny
v dobré shodě
v souladu
naslouchají
přímým a přesným
příkazům
vydávaným
pro vzájemné dobro
Publikoval(a):
podnebný, 25.3.2015