Hezká slovíčka
Hezká slovíčka
Anotace: Co dokáže pár hezkých slov.
Hezká slovíčka
Četla jsem pár
hezkých řádků.
Slzy mi dojetím
vyhrkly a po
tvářích se koulely.
Duše má,co na
lásku zanevřela.
Ta slovíčka hezká
pohltila.
Působí na ni jako
lék.Snad dostane
přídavek.
Je to kouzelné
jak pár hezkých
řádků potěší a
v duši žal utiší.
Ten kdo ty řádky
psal má kouzelný
dar,že se mu
slovíčka poskládají
a radost udělají.
Děkuji Ti za ně
tajuplný básníku.
Publikoval(a):
slunečnice69, 24.3.2015