Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zahodil

Zahodil

Když tě kámoš zahodí,
tak to vážně bolí,
odpustit mu ale musíš,
né ho mlátit holí.

Určitě měl k tomu důvod,
výmluvy jsou pravdivé,
holka, práce, škola, zákaz,
je to pro něj hanlivé.

Vynahradí ti to jindy,
jeho slibu klidně věř,
je to přeci kamarád,
váhu jeho slova změř.
Publikoval(a): davidziak, 24.3.2015
Přečteno (95x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 12:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti