Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
to je symfonický proud asociací... během čtení jsem byla napnutá, kam mě zavede další verš...
24.3.2015 22:11 | Lugilla
docela psycho.....dobrý...
24.3.2015 21:27 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: