Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jestli zase přespíš

Jestli zase přespíš

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Jen tak stručně o tom, co (kdo) se mi v poslední době honí hlavou.

Jestli zase přespíš v mojí posteli
Snad už ti řeknu, že se o nic nedělím
Tak velmi nerada jako o muže
Já…vyrvala bych si tě zpod kůže
Ale mám pocit, že ještě nenastalo finále
Tak či tak, je jaro a já mám zase namále
Publikoval(a): Sedmnáctka, 23.3.2015
Přečteno (154x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, děda včela, Kytka62, Bezhlavý rytíř, Krokyno, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti