Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spolu

Spolu

Poutníček Básně » o Lásce

Anotace: I když to jednou skončí.

A tak jsme se spolu
zbláznili na papíře,
ty a já,
dva utopenci v inkoustovém moři

Odepisuji ti po větru,
vetkávám slova na hedvábnou stuhu
a pouštím jí jak draka od svých rtů,
vetkávám polibkem
a občas květy máků

Odkvétáme jen pozvolna,
lísteček po lístečku,
však s jistotou posledního kroku na konci mola

a přesto vím,
že každá společně pohřbená chvíle
je nesmrtelná jako píseň.
Publikoval(a): Poutníček, 23.3.2015
Přečteno (298x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, glacier, koiška, 11ka, Lugilla, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti