Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dala vše v sázku

Dala vše v sázku

slunečnice69 Básně » Smutné

Anotace: O lásce.

Dala vše v sázku

Tělo jako v transu.
Duše s pocitem nicoty
zápasí.Tvrdě se Ti
živo odvděčil,žes
dala mu srdce své
na dlani otevřené.

Dala jsi svoji
lásku,city,duši
i srdce v sázku.
Pro jednu lásku,
co zradila Tě.

Jak falešná byla
vzala jsi,co chtěla.

Tělo je bez vlády
o duši nemluvě.
Srdce se uzamklo.
Vidíš to živote.

Proč jsi ublížilo
ženě,co dala vše
v sázku pro jednu
lásku?

Láska byla falešná.
Pozdě jsem to poznala.
Zůstala vzpomínka a
duše bolavá.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.3.2015
Přečteno (95x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, koiška

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti