Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já myslim, že tohle je nad koření:-) Koření tam kořeny víry, je to sůl pro chuť vnitřní síly, sílí ve mě krásný víry prapůvodních Písků..
Zdar starým kořenům, co chytli 01 viry:-)!
13.8.2015 0:53 | roty
sice dám bod,ale máš i zajímavější básně...chtělo by to vytáhnout nějaké koření...a začít to tam sypat až budu padat ze židle...
23.3.2015 12:22 | Martin Havlíček