Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kam se radost poděla?.

Kam se radost poděla?.

Kam se radost poděla.

Oči smutkem hovoří.
Den za dnem běží Ti
naproti.Jsou stejné
bez radosti.Prostě
zmizela.

Noc tmavá a Ty se
smutkem utápíš.
Chybí Ti něha.
Duše Tvá je nešťastná.
Tolik by ji chtěla.

Tělo Tvé touží po
lásce něžné.
Nač žít,když oči
Tvé jsou smutkem
potažené.

Den za dnem se míjí.
Noc ,co noc se andělů
ptáš,proč žít máš.
Krutost života jsi
poznala.Rados z něho
vyprchala.

Nač se trápit dál.
Už nemáš sílu ani
víru.Nejradši bys
do hrobu ulehla.
Rados ze života
prostě zmizela.
Publikoval(a): slunečnice69, 22.3.2015
Přečteno (143x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ziara, gogol, koiška, Mirastus, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti