Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Síť

Síť

prehnal88 Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: Nejdřív bylo proti římské náboženství, poté pohanské, pak ateismus, nacismus, komunismus, nyní jsou to peníze. Něco v postní neděli na zamyšlení...

Rybáři Genezareta člověka chytili
A tahali ven až na světlo jasné
Dnes sítí se celý svět v jediné chvíli
Zapojíš se a oheň ti zhasne

Neboj se, mamon se řítí
Vytlačí děsy, co ruší tvé spaní
Svědomí ulož, však uzraje v síti
Jak milenka při dvoustém milování

Kniha zlých jazyků, ta naše je přesná
Vyčkej si slov, to je tvoje šance
Babičce popřej, ať vzbudí se ze sna
Podlehni smrti za beránčím tancem
Publikoval(a): prehnal88, 22.3.2015
Přečteno (198x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, donne, Lugilla

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti