Světlopis
Světlopis
Anotace: Pokus o poděkování mojí milé za její lásku
Pohyb tvých rukou
je ozářen jasem večera
i světlem noci
a marně je zachycují slova
Jediný záblesk
štěrbiny očí
tiše jej zvěční
v úseku času
aby mohl znovu a znovu
jej promítati dnům
film o tvé něze a záři
i když stínům
a temným místům
se nevyhýbá
Publikoval(a):
podnebný, 21.3.2015