Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

:(

:(

davidziak Básně » Láska ... zklamání

Anotace: z jednoho těžkýho období našeho stavu

Chybovat je lidský,
já sem ale debil,
nejradši bych se snad,
asi radši zabil.

Dosral sem to,
už to vím,
přemýšlím jen,
co teď s tím.

Odpustíš mi,
moje lásko?
Vždyť jen tobě,
říkám krásko.
Publikoval(a): davidziak, 21.3.2015
Přečteno (110x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti