Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže bez trnů

Růže bez trnů

Engliš Básně » ostatní ...

Anotace: Na oplátku, for you.

Do dlaně uchop květ růže,
přivoň si,
dotkni se kůže.
Bez trní rozkvetlá,
jediná,
z poupěte rozvitá květina.
Flóro,
vůní a jemností mámíš,
přivoním,
dotknu se,
...pálíš?
Žádné trny?
Jsi bílá?
...Bez poskvrny?
Publikoval(a): Engliš, 21.8.2010
Přečteno (439x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: GAIA77, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti