Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Můzo!

Můzo!

BedrichValenta Básně » ostatní ...

Anotace: co když o tě přijdeme...Krásko, v našich životech nejpodstatnější...?!!

Sepíšu poslední strofu

je mi tesklivo, trochu

že pustila mě múza má

že rým s rýmem nesedá


Vysypu zbytek dekadence

a mé sonety bez kadence

sonety bez kapky štávy

bez MÁCHovo MÁJské slávy


Bez DANTEho očištění

pro mé básně místo není.





verše prosté, prázdné citu

a má duše černobílá

od dob cos mě políbila.

Múzo, končíc v šerosvitu...


Postrádám tě....
Publikoval(a): BedrichValenta, 20.3.2015
Přečteno (78x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Kněžka, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti