Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dostala jsem......

Dostala jsem......

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: Jen drobnůstka ke krásnému počasí.... Ráda dostávám dárečky a ještě raději je sama rozdávám:-)

Dostala jsem od tebe dáreček
sladký zmrzliny kopeček,
když kousek jsem do pusy vložila
hned jsem se na tebe těšila.

Dostala jsem od tebe kytičku,
k ní jsi mi daroval hubičku,
krásné něžné pohlazení
a večerní dlouhé pomazlení.

Dostala jsem od tebe k srdci klíček
a náhrdelník z barevných sklíček,
to abych věděla, že při mně budeš stát
a nikdy a ničeho už nemusím se bát.
Publikoval(a): Marci-Tami, 20.3.2015
Přečteno (98x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela, Kněžka, slunečnice69, koiška, Bezhlavý rytíř, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti