Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozplývám se...

Rozplývám se...

Krokyno Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Rozplývám se...

Rozplývám se ve svém snění,
jak v kávě ten kousek čokolády,
že mezi námi nikdo není
a my jsme spolu, dohromady.

Neviděl jsem hezčí dívku,
ryzí pravda, žádná faleš,
vlasy občas do culíku
a když si s nimi hraješ…

Do břicha mi motýl skočí
a celý svět je potichu,
zůstane jen pohled do tvých očí
a tvé ďolíčky při smíchu…

Rozplývám se ve svém snění,
jak obláček nad ránem,
že tvůj dotyk ve mně pění
a my už spolu zůstanem.
Publikoval(a): Krokyno, 20.3.2015
Přečteno (740x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: 11ka, Lugilla, Mirastus, děda včela, Kněžka, slunečnice69, Bezhlavý rytíř, koiška

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 11:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti