Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nespavá

Nespavá

Prší
Kapky stepují po střechách
vítr už stromům sčesal stíny

Prší
A lávka nad běsnící řekou
je tolik blízko u hladiny

Prší
Měsíc se ztratil v temnotách
noc je jak uplácaná z hlíny

Mají ovečky z vlka strach

Prší
Než zabalím splíny do peřiny
spočítám spánku jedna dvě

Prší
A v dešti tom
už beránek naproti mi jde
Publikoval(a): koiška, 20.3.2015
Přečteno (65x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Krokyno, Kněžka, Kytka62, Bezhlavý rytíř, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti