Proč
Proč
Proč
Jsi vzduch, který dýchám,
jsi sen, který sním.
Že jen pro Tebe dýchám,
to já už dávno vím.
Jsi má největší touha,
jsi mé nejhlubší přání.
S Tebou mi stačí vteřina pouhá,
všechno dala bych za ní.
Proč nevidíš, že pro Tebe dýchám,
že jen pro Tebe sním.
Proč neřekneš mi, že i já jsem tvým snem,
že neřekneš to, to já vím.
Publikoval(a):
Operetta, 19.3.2015