Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnešný ľud

Dnešný ľud

dodky Básně » o Lidech

Anotace: Holá pravda

Podopretý zákon,
čo význam slova nechápe,
oklamaný ľud je zlatom,
že vrecka má vraj napchaté.

Že penazí je pre všetkých,
len kradnúť sa nemá,
vláda má na to prostriedky,
už len čakať treba.

Nedočkáš sa pomoci,
ani dobrého slova,
však sme iba otroci,
jedným slovom,
,,SLOVÁK´´
Publikoval(a): dodky, 19.3.2015
Přečteno (43x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 04:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 31 stránek.
roboti