Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ze všech

Ze všech

podnebný Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Vzpomínka na moji babičku, která vychovala šest dětí. A také na zákoutí Malé Strany v Praze, kde v Nerudově ulici bydlela.

Jedinou tvář
nejvíce pamatuješ
krajinu dětství
s její ulicí

dům "U bílé řípy"
ve snu se procházíš
po známých místech
údolím hořců

ze všech lidí
ze všech žen
ze všech dětí
ze všech krajin

jedinou tvář
nejvíce pamatuješ
jediný úsměv
jedinou květinu
Publikoval(a): podnebný, 19.3.2015
Přečteno (216x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 09:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti