Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slavíci zpívají.

Slavíci zpívají.

Slavíci zpívají

Lesy,louky,háje
jaro obléká je.
Lesy v zeleném
kabátě,co šustí,
když vítr zavane.

Luky v pestrobarevných
barvách chlubí se.

Háje v odstínech
zelené pyšní se.

Krajina všude kam
dohlédneš kvete
nádherně.Jaro ji
obléká kouzelně.

Včelky sladký nektar
z květů pijí.
Motýly se po louce
honí.Až začnou
šeříky kvést,omamná
vůně se bude krajem
nést.

Slavíčci zpívají
v duetu jaro,jaro
je tu.
Publikoval(a): slunečnice69, 18.3.2015
Přečteno (439x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti