Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Její tvář

Její tvář

podnebný Básně » o Lidech

Anotace: O jedné kolegyni, která už bohužel není mezi námi

Bez obav, ustrašení
prochází nepohodou
deštěm pomluv a pletich
její tvář

Jasnou září
prohlédly květy
věci a lidé
vše kolem

Klidně a lehce
prochází krajem
slunná a jistá a věčná
její tvář
Publikoval(a): podnebný, 18.3.2015
Přečteno (127x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 11:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti