Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věnování

Věnování

VanessaInBloom Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Báseň pro moji nejmilovanější

Ruším žádost o znovuzrození,
něco nevyřízeného mám na Zemi.
Snad jen dluh příteli,
bez ní nevyšplhám ku Nebi.
Trýzní mě myšlenka života bez ní,
zůstává vyryta v srdci a ve zdi.

Na krku nosím kletbu a kříž,nevycházím bez nich ven,
jen ona má mojí moc a klíč, a pouští mě na svobodu za světlem.
Řemínek odepíná,utíkám pryč,
však vrátím se zpět, k té co má klíč.
Publikoval(a): VanessaInBloom, 17.3.2015
Přečteno (774x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 04:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti