Ornament
Ornament
Anotace: Chvilka milostné lyriky
Život s tebou
i v nepohodě
je tichá píseň
šťastné lásky
Je pravda
dlouho zaznamenávaná
po dni den po tónu tón
po noci noc
lehounce tkaný koberec
ze světla a tmy
jásavě znějící ornamentem
tvé nahé krásy
Publikoval(a):
podnebný, 17.3.2015