Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Touha

Touha

Touha

Láskyplná slovíčka,
teplo Tvého těla,
líbání,laskání,
vášeň,něha tolik,
bych to prožít
ještě chtěla.

Přemýšlím o lásce a
vnímám doteky jara.
Škoda,že se mě
nedotýká Tvá ruka.

Jaro svým paprskem
hladí zemi.Závidím
jí to krásné pohlazení.
Mé tělo touží po
milování.

Barevnými květy jaro
ozdobí louky.
Srdce mé se souží.

Chybí mi láska,jako
studánce voda.Snad
déšť studánku naplní
a má touha se vyplní.

Tak jako jaro hladí
hřejivým dotykem zemi.
Přála ,bych si Tvé
pohlazení.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.3.2015
Přečteno (278x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, gogol, koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti