Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pomsta bude sladká...........Maska

Pomsta bude sladká...........Maska

koiška Básně » ?nezařazené?

Anotace: Triolet..I.II.. na slova..plán, smích, podezření, důvod, nábřeží

Pomsta bude sladká


Mám dobrý důvod k podezření
Teď budu pomstu plánovat
A věř, že do smíchu mi není
Mám dobrý důvod k podezření
Na nábřeží jsi po setmění
objímal jinou, nesnaž se lhát
Mám dobrý důvod k podezření
Teď budu pomstu plánovat



Maska

Smích se mu někam zatoulal
Jak podezřelý důvod k pláči
Den co den si na život jen hrál
Smích se mu někam zatoulal
Že duši zaprodá si plánoval
Teď po nábřeží s maskou kráčí
Smích se mu někam zatoulal
Jak podezřelý důvod k pláči
Publikoval(a): koiška, 16.3.2015
Přečteno (85x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, VanessaInBloom, Bezhlavý rytíř, slunečnice69, děda včela, Sonja la Rosa, Martin Havlíček, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti