Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tančíme na hraně zrádných citů

Tančíme na hraně zrádných citů

Tančíme na hraně zrádných citů...
Kdo vede naše pohyby?
Za soumraku i za úsvitu
větráme srdeční záhyby.

Tančím na hraně něžného citu,
chytám se do smutných pavučin...
Tančím a toužím po soucitu...
Kdo z nás je větší podivín?

Tančíš na hraně hlubšího citu...
Troufáš si prosvětlit každý stín?
Tančíš a pochybuješ v skrytu:
"Možná se na lásku nehodím..."

Tančíme na hraně našich citů,
ztrácí se poslední pochyby...
...a jak se blížíme do zenitu,
sladíme naše pohyby.
Publikoval(a): Kněžka, 16.3.2015
Přečteno (178x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, Psavec, Bezhlavý rytíř, děda včela, koiška, Kytka62, Mirastus, slunečnice69, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti