O zpečetění chvíle krásné prostřednictvím básně
O zpečetění chvíle krásné prostřednictvím básně
Anotace: O zpečetění chvíle krásné prostřednictvím básně
Jako Anděl překrásná je,
jmenuje se Lucie
Jen co na mne očko Tvé kouklo
vášní mi srdce mé velmi tlouklo.
Anděl říkal s radostí o ni,
škoda jen, že jsi byla má jen na malou chvíli
S Vámi bych Lucie
viděl cestu životem jako moře čiré.
Já s radostí i slzou v oku nyní píši básně
z prožití chvíle krásné
Děkuji Vám Lucie
bylo to vskutku nádherné.
Anděl jmenovala se ona,
byla to však hvězda na nebi zářívá.
Publikoval(a):
Lionhead, 16.3.2015