Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Miluju...

Miluju...

Operetta Básně » o Lásce

Anotace: Je to dost výstižné :)

Miluju tvůj úsměv, tvé úsměvy jsou krásné.
Miluju tvé oči jsou pozitivně jasné.
Miluju tvůj hlas, je přirozeně klidný.
Miluju tvůj pohled, je tak milý vlídný.
Miluju tě vždy, když celý štěstím záříš.
Miluju, když se červenáš, jak se při tom tváříš.
Miluju, když přemýšlíš, jak do prázdna hledíš.
Miluju tě celým srdcem a ty o tom nevíš.
Miluju tě, jako labuť miluje svého druha.
Miluju tě, tak moc až to žíly z těla trhá.
Miluju všechny tvoje chyby.
Miluju říkat si: „Co by bylo kdyby”.
Miluju tě ráno, hned mám hezčí den.
Miluju tě celého, vždyť ty jsi můj sen.
Publikoval(a): Operetta, 15.3.2015
Přečteno (449x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 04:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti