Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odpolední siesta

Odpolední siesta

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Odpočinková

Odpolední siesta

Hrníček s puntíky
v něm káva vonící.
Houpací křeslo mě
láká.Usednu do něho
lehce se zhoupnu.
Upíjím kávu,vdechuji
její vůni.

Poslouchám hudbu
líbeznou do krásných
představ se propadám.

Hrníček s puntíky,
káva vonící,
hudba líbezná
láskou ověnčená.
Do milostných
představ se propadám.

Jaká to pohoda.
Venku je sychravo
v křesle se houpám.
Jen na krásný polibek
marně čekám.

Káva je dopitá
z představ jsem
procitla.
Hudba dozněla.
Byla to krásná
siesta.Škoda ,že
jsem se polibku
nedočkala.
Publikoval(a): slunečnice69, 15.3.2015
Přečteno (56x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti