Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kalamita

Kalamita

podnebný Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: aneb voda, co mě drží nad vodou

Ze lhostejnosti a klidu
vyrušen první vločkou
počátkem laviny
padající a ničící

první jiskrou zapalující
stébla suché trávy
suché jehličí lesa
v prudký požár

první kapkou deště
předcházející liják
záplavu povodeň
strhující všechno v cestě

zajat lavinou
požárem povodní
myslel jsem jenom
na cestu k tobě
Publikoval(a): podnebný, 14.3.2015
Přečteno (220x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 13:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti