Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Ve sklenici

**Ve sklenici

Květka Š. Básně » o Přírodě

Anotace: jen taková duha z barev..:-)

~Duha ve sklenici~
~~~~~~~~~~~~~
Ráno mi na okno déšť zaťuká
okno mu otevřít mne neláká
ráda si počkám až se vyprší
sluneční paprsek víc potěší.

Všechno je čisté louka i les
zavoní vzduch,zaštěká pes
na každém květu je perlička
v louži se odráží jas sluníčka.

Duhu si nasbírám do sklenice
sklenici vystavím do police
a každý večer při stmívání
je v pokoji barevné podívání.

Za týden už duha barvy ztrácí
proto si zabarvím tu sklenici
sny pak budou taky barevné
veselé smutné i tajemné...

Že nevěříte?
Duhu si dejte do sklenice
a potom i vy uvidíte.

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 13.3.2015
Přečteno (142x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, slunečnice69, děda včela, koiška, Mirastus, Kytka62

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti