Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hudba a ticho

Hudba a ticho

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Pocity těsně před usnutím

Nejlepší hudbu světa
obdivovanou, milovanou
přerušuje ticho,
abych schoulen

do tvého náručí
lehce usínal
s její ozvěnou v nitru
v tlukotu tvého srdce

pavouk svinutý
v náhlém nebezpečí
do klubka jistoty
nehybný, snící

na pevné zemi
tvého přístavu
Publikoval(a): podnebný, 13.3.2015
Přečteno (185x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, koiška, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 16:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti