Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc hezký rýmy. Mně se líbí i obsah.
13.3.2015 17:51 | koiška
opět ta samá písnička...vnitřní svět ti odzrcadlí ten svět vnější...stále a stále se zaměřujeme co a jak vnímáme kolem sebe...ale to nikdy nikam nepovede...
13.3.2015 9:27 | Martin Havlíček
Taky to vidím černě, M.
13.3.2015 6:20 | Mirastus