Nemohu zapomenut
Nemohu zapomenut
Nemohu zapomenout
Hlavou mi bloudí
vzpomínky,jdou
životem se mnou.
Dohání mě do stavu
snění.Ať jsou krásné
nebo k pláči moji
mysl neopouští.
Jsou stále se mnou.
Potloukají se v mé
hlavě,dotírají na mě.
Nechci jen vzpomínat,
chtěla bych se s Tebou
milovat.Ležet Ti v náručí,
držet Tě za ruku,dát Ti pusu.
Vzpomínky převázat červenou
mašlí,třeba by jsme spolu
nový začátek našly.
Publikoval(a):
slunečnice69, 12.3.2015