Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pouze kamarád

Pouze kamarád

Bad Monkey Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: díky za radu do života ..

Já měl jsem tě ze všech holek nejvíc rád
ale pro tebe byl jsem jen a pouze kamarád
všechno bych ti býval dal
ale od tebe jsem jen ránu dostal

Teď realitu krutou jsem proklel
kéž by to skončilo tak jak já jsem chtěl
teď vím že čekat na tebe
je asi jako chtít modré z nebe

Lásku na čas jsi mi znechutila
a na oplátku radu do života mi dala
z této rad jsem se poučil
a co láska obnáší se naučil

Já vím že básně příliš nemiluješ
a možná se jim směješ
ale přesto ti tuto píši
protože ti tím chci říct díky
Publikoval(a): Bad Monkey, 19.8.2010
Přečteno (813x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jesterka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti