Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anděl neposeda

Anděl neposeda

koiška Básně » ?nezařazené?

Anotace: Snad mi to andělé odpustí. Inspirací je má sousedka zahradnice co v ranních hodinách pobíhá mezi květy v pyžamku s konví a kropí a kropí..

Já zahlédla anděla
z jiných sfér
co ztratil směr

Lapený předjařím
ve stavu beztíže
byl jenom v negližé

Snesl se na zem
po vzoru motýla
svatozář do týla

Upíjel z nektaru
jarních květů
no měl se k světu

Až z toho nešvaru
sedl si do trsu
modravých krokusů

ten sladký neposeda
z té kocoviny
měl pocit viny

Když ho potkáte
dobře ho poznáte
z toho že dovádí
mu rozkvetlo pozadí
Publikoval(a): koiška, 11.3.2015
Přečteno (58x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti