Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak se dívce zalíbiti

Jak se dívce zalíbiti

Memento mori Básně » Srandovní

Anotace: Mírně satirická báseň na lehčí strunu Inspirace - Ovidius: Umění milovat

Vyvaruj se klení,
najdi radu v čtení.
Udělej vše pro ní,
jiná možnost není.

Dodržuj vždy hygienu,
neprskej kol sebe hlenu,
dívka ocení každou měnu,
také tvého vzhledu změnu.
Publikoval(a): Memento mori, 11.3.2015
Přečteno (429x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti