Věčná a stálá
Věčná a stálá
Anotace: Optimistická úvaha o věčnosti a stálosti lásky
Svou jedinečností
neopakovatelná
nenapodobitelná
zůstáváš, trváš
nicotou věčná
krůpěji času a moře
zrnko písku a světa
vteřino světelných roků
paprsku vesmíru
jediný pohybu ruky
záchvěve boků a očí
ty celá věčná a marná
v úsměvu jediná trváš
Publikoval(a):
podnebný, 10.3.2015