Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jaro kvete

Jaro kvete

Jaro kvete

Vlaštovky přilétly jaro
na křídlech svých přinesly.
Sluníčko zahřívá zem,
sněženky vykoukly ven.

Mě u srdce bolí,
pocit bezmoci ve
mě slzy roní.
Připadám si jak v
síti lapená.Navžy
střežená.Jak v čísi
moci uvězněná.

Jaro kvete do krásy
zlatý déšť z nebe
padá.Se mnou zvláštní
pocit hněvu mává.
Nechci být v síti
uvězněná,jako rybka
zlatá.Od,které se
vše žádá.
Svoboda mě láká.

Jako skřivánek,motýl
či beruška.Chtěla bych
si užívat sluníčka.
Proběhnout se po louce
a zamávat vlaštovce.

Jaro je překrásné
všechno kvete,sady
jsou růžově oblečené.
Přála,bych si přivonět
květinám a ne si slzy
utírat.Svobodně se
nadechnout a rozhodnout.
Nebát se křiku a hrubých
slov,co zraňují,u srdce
bodají.

Jaro je vońavé všechno
kvete.Nebudu rybkou,
co se v síti třese.
Publikoval(a): slunečnice69, 9.3.2015
Přečteno (1163x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti