Zpráva A.Ch.
Zpráva A.Ch.
Anotace: Pro moji dobrou přítelkyni..
Chtel jsem napsat Ti zprávu,
že jsi výjimečná a ne jedna z davu..
Važ lidí si, kterým věříš
a už chápu, co Tvé srdce žádá,
nevíš komu srdce půjčíš
a snad ani co bys ráda..
Ale proč píši,
chtěl jsem napsat Ti zprávu,
že jsi výjimečná a ne jedna z davu..
Věřím Ti a duši bych Ti svěřil
a teď nemám chuť psát rýmy
S mnohými už jsem skončil,
lemují i tvou cestu (spolu s dalšími anonymy..)
Už zase unikám od tématu,
jen chtěl jsem napsat Ti zprávu,
že jsi výjimečná a ne jedna z davu..
Publikoval(a):
MV1, 9.3.2015