Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poshovění

Poshovění

podnebný Básně » o Životě

Anotace: aneb návod, jak si zpříjemnit život

Tvá úsměvnost
bez zachmuření
pramení z poznání
hlubin života

Víš zamračením
hněvem a rozzlobením
chladem a mrazem
chřadnou květiny

umlkají dobrá slova
mizí radostné skutky
v kruhu bloudění světem
máš v očích úsměv poshovění
Publikoval(a): podnebný, 8.3.2015
Přečteno (109x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 21:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti