Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

Bad Monkey Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: K tomu není co psát ..stačí si to přečíst

Dnes v noci zdál se mi krásný sen
byl jasný jako je jasný dnešní den
Byly jsme v něm já a ty
spolu tak šťastní neznaje samoty

Seděli jsme v trávě
ty jsi se jak slunce smála
hleděla jsi na mne vyzývavě
a s vlasy mými si hrála

Hodiny jsme tam seděli
plní citu,něhy a radosti
do očí upřímně si hleděli
a s ničím neměli jsme starosti

Jenže teď už nejsem ten sen snící
a přemýšlím tak dál
jestli o tom co k tobě cítím mám ti říci
a nebo jen pořád stát opodál
Publikoval(a): Bad Monkey, 19.8.2010
Přečteno (2318x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, Kuthor, jesterka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti