....a nebyla jsem sama
....a nebyla jsem sama
Anotace: Také se tak těšíte na jaro?
Pomalu jsem se těšila na teplo
a zelenou, kvetoucí přírodu
a nebyla jsem sama
Obula jsem se do botasek
a vychutnávala si lehkost chůze
a nebyla jsem sama
Na Matějské pouti jaro přivítala
bylo tam tepleji než u nás – namlsala jsem se
a nebyla jsem sama
Dnes ráno všude bílo, jaká zrada
z překvapení mi spadla brada
a nebyla jsem sama
Paní Zima vládu ještě nepředala
a u nás se jen tak žezla prý nevzdá – posmutněla jsem
a nebyla jsem sama
Publikoval(a):
Marci-Tami, 6.3.2015