Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zaprodaný svět

Zaprodaný svět

koiška Básně » ?nezařazené?

Anotace: Pokus o triolet ABaAabaB na daná slova (cesta, důkaz, otec, lotr)

To lotrům zaprodali svět,
za pozlátka za mince zlaté
a zdá se není cesty zpět.
To lotrům zaprodali svět
a důkaz zla ten nelze nevidět,
krvácí otcům ruce mozolnaté.
To lotrům zaprodali svět,
za pozlátka za mince zlaté.
Publikoval(a): koiška, 5.3.2015
Přečteno (61x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, Kytka62, donne, Martin Havlíček, Lugilla, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti