Usneme na hrotech svých vzdechů
Usneme na hrotech svých vzdechů
Opiti nektarem svého potu
s příchutí marcipánu
s vůní růže a čokolády
Usneme na hrotech svých vzdechů
sladce znaveni
A ráno
za rozbřesku
uvidíme slunce v našich očích
a duhu
v slzách štěstí
co protekly něhou
v nekonečné noci
Publikoval(a):
vanovaso, 4.3.2015